Poz,
ne mogu nikako dobiti čistu normalnu sliku kad spojim telku (
http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/...tv-32LD465.jsp ) i komp. Danas sam uzeo DVI-HDMI kabel i uštekao DVI u GTX 260 s namjerom da tu i tamo pogledam neki hd sadržaj na tv-u jer su mi 5.1 zvučnici spojeni na komp, tako da bi to funkcioniralo bas kako mi odgovara. U nvidia control panelu sam podesio rezu 1920x1080 (1080p)-60Hz za secondary display(tv) dok je na monitoru ostala nativna 1680x1050-60Hz. Probao sam i s drugim hdmi-portom na telki,pa i dvi portom na grafičkoj, ali uvijek mi slika ispadne distorzirana sa hrpom zelenih i svijetlih točkica te linija raznih boja uključujući ljubičastu.
Testirao sam i drukčije rezolucije, ali uglavnom isti efekt. Slika nije normalna. Nažalost na netu nigdje ne mogu iskopati koje su sve rezolucije i refresh rateovi podržani za ovaj TV, al eto, možda je netko imao sličnih iskustava pa zna više. Inače, tv daje odličnu sliku preko svih "normalnih" programa.
Btw, da li se može oštetiti tv ako se šalje signal od kojeg distorzira sliku? Ne bih se htio previše igrat s tim ako još mogu i sje*at tv.
Hvala