mislim da sam si nasao novi case, kad ga uzmem javim dojmove
mislim da moj p182 ide na bubanj, pa ako ima ko zainteresiran nekim slucajem
edit:
evo danas sastavija jednu konfu u gore navedeno kuciste pa da javim dojmove
dakle samo kuciste je poprilicno lagano, to prepisujem tome sta je prednja i gornja strana puna plastike, tako da je tu dobiveno na kilazi, al mogu rec da ne narusava izgled, meni izgleda dosta solidno sve to skupa
kuciste je prostrano i ima masu mista za slagat sve unutra, izmedu desne stranice i nosaca maticne ima dosta mista tako da se mogu kabeli bez problema posakrivat, ova rupa za kuler je ogromna te se takoder moze puno lakse provuc kabele ispod maticne (za front audio, on/off switch) kabeli su stvarno dugi i bez problema produ ispod maticne do donje strane, tako da se ne vide, sistemi uvaljivanja stvari u 5,25 bayeve je lagan i bezbolan

takoder mi se svidilo sta je sve crno, od unutrasnjosti, svih vida (sarafa) koje dolaze s kucistem, kao i thumb screwovi na pci slotovima, takodjer dolazi sa par cable tieova (onih obicnih vezica) i par onih boljih koji se zalipe za kuciste, pa se kabeli mogu fino fiksirat uz samo kuciste
one izbocine na drzacima za diskove koje se turaju u rupe na disku su gumirane, sta je pozitivno, takoder i mjesto predvideno za napajanje je gumirano
filteri za prasinu se bez problema vade, kao i sto se bez problema dolazi do gornjeg dijela kucista ili prostora za diskove
ono sta mi se nije svidilo su sami drzaci za diskove koji su napravljeni od plastike i vrlo lako se savijaju, nekako mi fali kvalitet na njima, izgledaju ko da bi se mogli relativno lako slomiti, fali mi rupa iznad maticne za cable management, da bi moga bez problema provuc 8 pinski kabel od napajanja, kabel od usb 3.0 s prednje strane je prepreprepredug, totalno bezpotrebno s obzirom da samo treba doci do zadnje strane i ustekat se u usb 3.0, ima ga otprilike pola metra (ako ne i vise) previse, takoder. nakon anteca p182. stranice mi se cine pretankima cini mi se da su na tome bespotrebno stediili
sve u svemu od mene pozitivna ocjena kucista, svakako nudi puno za relativno malo para, iako bi mi bilo draze da kosta jos 150-200kn vise, al da se pazilo i na ove negativne stvari i napravilo stvarno besprijekorno kuciste...
toliko od mene