View Single Post
Staro 28.12.2010., 21:52   #1680
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
1950 nije "bezazlena" graficka, treba i njoj struje. dualac je 90W ili 65W, ovisi. ali nije u tome stos, nego ako krepa napajanje - sto ce jos krepati s njim? isplati li ti se riskirati? tipa da ti pojede jos hard, i/ili maticnu sa sobom? neon ili everpower ili ms ili codegen ili linkworld ili xyz od srotova - tako ti svejedno, jer riskiras. u tome je stvar, razumijes. tjerat ce i ovaj neon (najvjerovatnije) i everpower (vjerovatnije) bez beda konfu ovu, ali...........

uzmi sharkoona, ovog 350W, odlicno napajanje. samo preporuka - kada ti dode, zaleti se negdje do nekog IT servisa i zamoli ih da ti ga spoje na tester napajanja. odmah vidis jesu li naponi ok i odaziv, ako je sve ok - super. ako ne - vracaj prodavacu (tako se ja dogovaram kada uzimam napajanja).
Potpis

Evo ova konfa u sa x2 5000+ se nije nikako mogla pokrenuti sa ovim Enermax-om. Zašto...?neznam , a još piše "gold".
170w na jednom railu, em dosta starih 170w, grafa x1800xt naklokana masno preko bios-a vadi mast i čuj, nije to to.
Moram u nabavku fortrona još jednog, jer kako god okrenem samo oni me drže u igri, razni vx450/vx550/hx450 mi nikako nisu pasali, ne zbog snage, vec grijanja, pa glasno, pa drž nedaj. Nabavio Chiefteca 650T pa mi odlevario zajedno sa pločom.

Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Je li Fortron 60APN dovoljan za: athlon x4, gts450, hard, prža, 4gb rama?

Pa me zanima također ovaj gore link na onog fortrona 80+ za 280 kn u protisu? Taj fortron valja čemu?
Halos je offline   Reply With Quote