Tema: MP7 mod & WC
View Single Post
Staro 28.12.2010., 15:45   #34
MP7
Premium
Moj komp

MP7's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
E ovako nakon nekog vremena evo me opet kao što sam rekao bit će jedan update a update je taj da sam napravio novi rez haha
Zašto? pa zato što je onaj prije propustio...

Bio je spojen običnim silikonom i nakon što je cijev ušla u uvodnicu sam je prilikom montaže svega toga bio i skidao pa kako sam potezao cijev da izađe iz uvodnice sam naravno potezao cijelu stražnju stranicu, iako sam držao kontru s drugom rukom ne možeš ti izjednačit sile, barem ne u svakom trenutku, ali interesantno da je propustio nakon 24h testa i nekih dva dana koliko je sve radilo.

Pitam malo po staklarnama kako je najbolje ljepit, u jednoj lik kaže ma ne kakav silikon to je dobro za staklo i tako, ovaj drugi kaže pa sa silikonom da.
E sad i jedni i drugi imaju pravo samo ovaj koji kaže ne sa silikonom onda treba reć ne sa običnim, a ovaj koji kaže sa silikonom treba reć da ali sa posebnim za pleksi, tako mi je u jednoj tip rekao, kao 90kn dođe tuba.

I tako sam onda nabavio pleksi debljine 9mm !!
Tako da sam ovog puta stranice spajao vidama, čovječe na 9mm debljine lijepo izbušiš rupu i urežeš navoj, onaj za uvodnice sam išao kod tokara naravno jer nemam tolike
Tako da je rez iznimno čvrst, baš mrcina i onda sam odlučio i pretjerat sa silikonom s unutrašnje strane na svim spojevima, pametni ja pa nisam želio nakon nanošenja silikona prstom pritisnut i preć preko kao zbog urednosti i naravno kojim čudom na jednom mjestu je ipak puštalo, onda sam skinuo s tog djela silikon i stavio nanovo i ovaj put stisnuo prstom, a nakon svega toga i s vanjske strane na svim spojevima stavio instant ljepilo, i sad naravno ne pušta ništa.
U biti vidit ćemo ako se ovdje ne javim za koj dan totalno lud.

Uglavnom kad tad ću iz slovenije naručit onaj spin double bay crni, prelijep mi je, ipak je onakvu urednost nemoguće postići u kućnoj radinosti

Evo pokoja slika :

MP7 je offline   Reply With Quote