Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 28.12.2010., 08:22   #1456
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Trotter IT Co Pregled postova
Meni je ovaj novi specijal bio predobar, puno bolji nego prijašnji.. legende

najžešće je bilo ono: You idiots, you have escaped from the region where there is no war into a region where there is
Ma odličan je specijal, ali puno sam se više smijao na Vietnam, Botswanu, Boliviu...

Prejako mi je ono kao Mother Mary će skužit da joj nisi donjeo tamjan već šampon a onda ću joj ja flašnuti Nintendo pred oči i sve će bit OK

Kako tek dobro kaže Baby Jesus, Đ toliko naglasi da nije normalno

"I invented swimming"

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ajme šta znate kukat.
TG je odlična serija, to nije objektivna informativna emisija o autima - to je show s autima i tri opičena tipa

TG Speciali inače nisu puno vezani za automobile, ali to nije bitno jer ako vas zanimaju vijesti i specifikacije iz auto svijeta imate emisije i časopise baš na tu temu.

TG je vrlo dječja serija u kontekst "brže, više, jače" i "moj je tata jači od tvog" ali i ekstremno zabavna u isto vrijeme i pruža drugačiji pogled na superautomobile i aute koje će malo tko ovdje ikad voziti, a kamo li posjedovati.

Regularne epizode odlično balansiraju totalnu suludu zabavu i informativnost dok su speciali uglavnom koncentrirani na lokaciju i odnose među trojkom - imaju vrhunsku tehničku ekipu i foto/videografiju.

Ko želi gledati sponzorušu/manekenku kako čita s blesimetra specifikacije auta dok statična kamera snima taj isti auto kako prolazi lijevo-desno, hvala Stigu ima domaćih emisija tipa "Automotiv" i sl.
to that!