View Single Post
Staro 23.01.2005., 00:42   #1
Breath
Premium

Breath's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
PES4/WE8 koji klub?

Pozdrav!

Imam jedno složeno pitanje pa bi vas zamolio da obratite pažnju i barem u nekom dijelu odgovorite mi.

Ja sam inače fan Arsenala , volim taj klub , navijam za taj klub i to već niz godina.

Pored toga ovisnik sam o Socceru i pored fakulteta i ostalih obaveza ja previše dajem vremena na igranje soccer-a.

Budući da Soccer pretežno igram na računaru (PES4) nabavio sam game-pad koji je kopija game-pad-a za PS2 tako da neke razlike od konzole i nema. Ali inače svakog vikenda sa prijateljima izmajmljim PS2 pa onda igramo WE8 . Kako sam ja primjetio , razlike između WE8 i PES4 i nema.

E sad , ono što sam vas htio pitati je :

Koji klub po statistici je najjači na PES4/WE8? Među prijateljima mišljenje je da je Inter najjači , dok ja lično mislim da je Milan . Ja inače kao što rekoh, volim Arsenal i njega uvijek uzimam i najbolje poznajem njegove igrače ali je činjenica da sa Milanom dajem bolje rezultate, tako da u zadnje vrijeme više uzimam Milan.

Šta vi mislite , ima li velike razlike između Arsenala i Milana ili je ipak sve u igri tj.do mene. Statistički gledano Milan ima i odbranu, sredinu i napad bolji, tj. kompeletnu ekipu. Istina je da je Henry najbolji napadač ali u Arsenalu nema nikoga više dobrog osim njega a jedan čovjek ne čini ekipu.

Stvarno sam u velikoj dilemi koji klub izabrati i posvetiti se proučavanju i igranju samo sa njim jer ljubav prema Arsenalu mi govori jedno a bolji rezlutati i jača i brža ekipa kao Milan nadmašuju ostalo.
A sada mi je i Inter u igri jer stvarno imaju dobar napad , Adriano i Vieri su najjači duel u igri .

Recite vi svoje mišljenje , koja ekipa i veoma bitno koja formacija i pozicije igrača.

Znam da je ovaj post malo nedefinisan ali i pitanje je tako.
1 GB DDR 400 (2x 512 kingmax 433@400) ;
Seagate 80 GB , Sata .
Breath je offline   Reply With Quote