Imao:
MSI 790FX-GD70 - zvijerka od ploče, stabilni naponi kod klokanja, pa i drapanja poveče voltaže i sl., a oldo je 5+1 regulacija(ako se dobro sjecam). Sama po sebi, sto se bios-a tice je stvarno ok, nikada nekakvih "čudnih" problema, i samo najbolje. Nisam ju bas predugo imao, ali za ovo gore napisati taman
MSI 785GM-E65 - (mATX)mala pločica, plaćena 500 kn nova ( u Protisu

). Layout super, naponi solidni, znaci nema nekakvih oscilacija kao na Asus 785TD-V recimo koju je brat imao donedavno, stabilno drzala AMD X4 B35 na 1.16v na 2.9GHz sto je odlicno. NIkakvih zamijerki, jedno vrijeme sam nju krivio za restart kompa, dok nisam skuzio da je PSU u banani...
MSI 770T-C45 - otkljucava bez problema proceve, naponi začudo opet stabilni. za lovu koju sam dao tada najbolja moguca kupnja, bez mana.
MSI GTX275 twinfrozr - to je brat imao, ali kao da je bila moja. Idle temperatura oko 35c ( ?

), load oko 60-65, tiha,masivna, šminka

.
Eto, netko bi rekao njesra, a meni bas suprotno. Imao sam jedno 5-6 gigabyte pločica, od toga dvije krepale, i opet bih Gigabyte. Sad imam 790FXT-UD5P mrcinu, i stvarno gigabyte najvise cijenim, ali MSI je odmah na 2. mjestu, i nevidim razloga da padne niže.
p.s. Nove ploče kakve su, da boli glava, sve bolje i bolje/ više-manje

.