View Single Post
Staro 27.12.2010., 18:28   #23
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Betty Pregled postova
Jesam gledao sam testove i recenzije nekih MSI ploca i koliko sam vidio samo rijeci hvale a sad zanimalo me cisto iskustvo iz prve ruke,znaci ako je netko posjeduje,kako se ponasa,jel ima kakvih problema itd,clockanje i slicne aktivnosti me ne zanimaju...
znam da dosta dugo vremena nisu bile zastupljene kod nas u prodaji,inace sam ljubitelj asusa...i sad sam uzeo http://eu.msi.com/index.php?func=pro...od_no=1866...a to sto ljudi nemaju pod moj komp jos MSI maticnu,mislim da ce proci neko vrijeme da bi je imali jer tek je unazad par mjeseci ponovno dostupna kod nas na trzistu...hvala svima na odgovorima...
Imam bas tu plocu vec oko 6 mjeseci. Moje misljenje je :

Good:

1. Klokanje je odlicno (probao Athlon x2 240 do 3.8 i sad Phenom X2 550be @ X4 B50 isproban na 3.9)
2. Stabilna i brza ploca ,radi mi odlicno
3. Opremljenost je dovoljna s obzirom koliko kosta (puno USB-a,HDMI,eSata itd)

Bad:

1. Pregrijavanje integrirane grafe ako je maticna u HTPC kucistu i ako nema bas puno ventilatora za protok i zbog toga je po ljeti na visokim temperaturama tu i tamo bacala BSOD dok nisam stavio shurikena i dodatne ventove. U obicnom kucistu nema te probleme,bar kod mene nije imala. (valjda je ovo mana svim plocama sa integriranom MD grafom,ne znam jer mi je ovo prva AM3 ploca)
2. Malo slabija struja na USB dodatnim bracketima osim u slucaju da je kabel koji ide do ploce malo deblji i kvalitetniji,sto znaci da za vanjski 2.5 HDD treba spojit 2 kabla (isprobano na vanjskom hdd-u koji inace radi na 90% ploca i laptopa samo s jednim kablom)
3. Posto je mATX ,fali mi jos koji PCI slot

Zakljucak: Nista bolja ili losija od drugih u tom rangu. Uletila mi je povoljno i uzeo sam je. Dosad imao par MSI ploca i nikad nisam bio zadovoljan. Ili je bios stekao, ili se smrzavala ili nekakav bsod iz cista mira ili nekompatibilnost sa nekim memorijama. Zasad sam s ovom zadovoljan jer mi radi odlicno i nema nikakvih musica.
spawn je offline   Reply With Quote