View Single Post
Staro 22.01.2005., 22:26   #9
Tooma
Premium

Tooma's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
pusti ti stimca i upavu hajduka na miru i pocisti u svom dvoru

uprava hajduka moze radit sta oce i kako oce i tebe koji s hajdukom nema nista to ne mora brinit

hajduk je aktualni prvak drzave i trenutno prvi na tablici sa sedan puta manje ulozenog novca od sestog ili koji vec je dinama

Citiraj:
Originally posted by Konan
Prvo-Mamić je Mamić. A Štimac je bolji? Pa Vela je u HNL rekao da se nakon tjedan dana pomoćni sudac predomislio i rekao da ga Štimac nije opalio. A Zadar-Hajduk namještaljka? Jedino u Štimćevoj kladionici nije bilo to na ponudi. Onda još on kaže da hoće spasiti Niku. Neka spasi hrvatski nogomet od sebe. Da je otišao u Varteks ne bi mu zamjerio, ali otići u klub u kojem je uprava još gora od one u Dinamu. Ionake ne igra za upravu nego za navijače. Da to nije htjeo tko bi ga uspio potjerati iz kluba? Da je rekao ja ne idem nigdje, pa mi vi plačajte 120000 eura da ne igram ili mi plačajte 120000 eura da igram popustila bi uprava.

A osim toga bilo mu je iz principa teško prihvatiti smanjenje plaće. A jel mu iz principa bilo teško trčati. I to što kažem nije pusta priča. Mjereno je na jednoj tekmi. Čovjek je sprintao ukupno 70m!!!
DA je Lončarević bio u klubu od početka možda bi ga natjerao da se uozbilji. Ali nije ni Kranjčar 100% kriv jer je to tako kad te svi kuju u zvijezde sa 18 godina i trebaš biti karakter da te to ne pretvori u bahatu budalu. Sedloski se vratio ne zbog novca, Mujčin godinama igra tu i svi oni neće zaraditi u karjijeri onoliko koliko Niko u jednoj sezoni ako ispuni svoj potencijal. A to baš nije 100% sigurno. Puno je takvih propalih potnecijala. Mikić, možda Ljubojević ako se ne popravi. Nije lako biti zvjezda i onda ti prihvatiti da si TI kriv što loše igraš.
Enermax 460w, eg465ax-ve(g)fma
Gainward GF4 Ti4200 (260/520 MHz)
2x256MB Corsair TwinX512-3200C2
2xSegate Baracuda 80GB sata (Raid 0)
2x IBM Deskstar 40 GB
Pioneer DVD+-RW DVR-107D
Cretaive Live Player 5.1
bolje zivit pet dana kao kralj nego jedan dan kao prosjak
Tooma je offline   Reply With Quote