Pošto sam ispalio puno puta što po linksu, što po ostalima zbog negativnih stvari dužan sam napisati i pohvalu kad ju zasluže.
Krepao frendici WD HD 1TB Black kupljen na moje ime. Reklamirao sam ga, rekao da je u htpc-u bez ikakvog hlađenja i ako može da zamjenim za green jer se black jako grije. Kažu da obično ne mjenjaju - tek ako crkne dvaput. Kažem nema frke, 5 g jamsta je zato tu)…
Nakon nekog vremena zovu me iz ZG servisa da potvrde kvar i da me pitaju da li može zamjena za Black 1TB ali 64 mb cachea („moj“ bio od 32mb). Totalno korektno, s obzirom da nije isti model. No ja sam opet obrazložio i pitao može li green uz nadoplatu (2 TB skuplji od 140 kn po trenutnoj cijeni od 1TB Black, 50 kn po računu) i nakon minutu gledanja (tipkanja) kaže serviser da može. Neće trebati ni nadoplatiti – Sretan vam Božić. Pokupio HD i zadovoljan napustio links.
Svakako pozitivno iskustvo….
Inače, kad tražim zamjenu za drugo jer mi ne paše neki proizvod koji imaju za zamjeniti onda bez beda prihvatim trenutnu cijenu u cjeniku za nadoplatu. Znači da sam bio spreman na 140 kn nadoplate, a dobio 2TB Green bez da nadoplatim.