Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 27.12.2010., 11:57   #1437
Franf
Premium
Moj komp

Franf's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Nije nikad ni bilo spontano... Jel stvarno misliš da se u showu s takvim proračunom i toliko gledtelja i najmanja sitnica i najmanji detalj prepušta slučaju?? sve je to dobro izrežirano. Spontana je možda pokoja šala ili doskočica te nesreče koje se nažalost u takvim uvjetima ponekad dešavaju...

Umjetno je oduvjek samo što je u početku bilo novo, sad je već staro 10godina...

Jel stvarno misliš da su Hammonda stavili u auto kojeg udara munja bez da znaju dobro šta će biti... Da idu na sjeverni pol bez da ih prati 10heliča (karikiram)... da se Jeremy s rollsom dofura na zabavu i drito u bazen bez da organizatori to znaju... da James nakon 10godina u autima nema osječaj za smjer itd... ili da mu ne padne na pamet jednostavno otpojiti woofer nakon što mu ovo dvoje zaljepi masku na radiu... Da Jeremy slučajno nađe mrtvu kravu uz cestu i sam ju stavi na krov... da onaj plivač ne zna da će mu likovi uništiti vrt itd.... par primjera iz glave. a ima ih milion od prve epizode i testa tada novog Berlinga pa nadalje!
sve je to skriptirano, ali to nije ni bitno jer nije dokumentarac nego show i tko to ne razumije je u krivom folderu...

To je isto ko onaj lik.. (Surviver ili tako nešto) koji ide po divljini i preživljava od kukaca i pije vodu iz slonovog izmeta! a kamerman nosi mini frižider sa sobom. Ali to je show i tako se i gleda! isto ko i film. Dok gledam Star Wars ne serem kako svemirski brodovi i sila ne postoje nego ih prihvačam...

raspisah se... pardon! čekam da se nova epizoda downloda pa imam vremena :-)

Edit: slažem se da je postalo predvidljivo.. i to je i normalno nakon deset godina! o tome pričam! nisu se potrošili, nego je show ostario i jednostavno više nema mjesta za manevriranje! sve je viđeno i to je problem.
Sad je pravo vrijeme za zaustaviti emisiju i da ode u povjest na vrhuncu! ali prevelika je to krava muzara za BBC i dok god ima zarade...

Zadnje izmijenjeno od: Franf. 27.12.2010. u 12:37.
Franf je offline   Reply With Quote