View Single Post
Staro 27.12.2010., 11:37   #758
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
kupljen foto ruksak tamrac evolution 8

ruksak je super, cifovi odlični, na torbu je moguće stavit i kabanicu za neki jači pljusak...
čvrsta je i čini mi se da bi oprema preživjela i jači pad u njoj, ne savija se niti kad je cijela natovarena, čini se jako kvalitetna

ima quick access sa desne ili lijeve strane, kako tko voli, pristup kameri i objektivima je moguć i sa prednje strane

naramenice je moguće presložiti po volji, moguće ju je složiti da bude sling ili klasičan ruksak, višak naramenica se elegantno zagura ispod leđa u torbi, pri tome se apsolutno ništa ne osjeti na leđima jer je zadnji dio taman toliko mekan

nakon stavljanja torbe na ramena postoje 2 poveznice za naramenice, jedna je u visini prsa a druga kod trbuha, s njima zakopčanima je puno lakše nositi torbu koja puna ima 10 kila

otkopčavanje te dvije kopče skidanje jedne naramenice i vađenje full size ff aparata iz quick accessa je unutar par sekundi
u quick access stane bez problema aparat sa 100-400 objektivom

u ostale torbe niti nisam mogao zagurati aparat u quick access, još sa 100-400....not gonna happen

od opreme su u njoj 2 FF canona od kojih je jedan full size, 100-400,28-135,17-40, dodatne baterije, cpl filteri za objektive, ima poseban pretinac za laptop, mislim da se 15.6" laptop stavi komotno unutra

sve u svemu ruksak je odličan i vrijedi te novce, kvalitetno je napravljen i nemam straha da bi se nešto moglo dogodit opremi

ako imate pitanja...pucajte
jed2i je offline   Reply With Quote