Citiraj:
Autor Sinac
E, pa to sam upravo i napomenuo. Razlika samo u hladnjaku i razlika u cijeni kod tih GTX 470 modela da se zapitaš tko je tu lud. Zato i pitam da li je MSI Hawk Talon Attack GTX 460 baš neopravdano skuplja od neke GTX 768 Mb varijante.
|
Ta razlika u cijeni nije stvar(samo) hladnjaka nego proizvođaća i ponajviše cijena trgovine. Možeš naći identične kartice sa razlikom u cijeni od 300 ili više kuna, tako da ono što pričaš nema smisla i nije u nikakvom smislu povezano sa onom serijom kartica. 100-200kn za Twin Frozr hladnjak se po mišljenju svih koji ga imaju se jako isplati.
Citiraj:
Autor zvone07
E stvarno više nisam ni sam pametan... Negdje kažu bit će dovoljna 768mb jer današnje igre kao ne koriste više od 512mb, negdje čitam da je 1gb ipak bolji izbor... U benchevima je par fps-a razlike.. A razlika u cijeni mi je oko 400kn...
|
Kako ti i drugi govore, za full HD rezu je poželjno imati 1gb. Ako su ti bitni veći detalji, uzmi Hawk, a ako nisu i ne smeta te što neke igre nećeš igrati na high uzmi 768mb, tvoja odluka.