View Single Post
Staro 25.12.2010., 19:06   #993
Hrc555
Registered User

Datum registracije: Jul 2006
Ma puca mi neka stvar šta je. Ako to može dobiti netko u Engleškoj na svom jeziku onda mogu i ja u ovoj prčiji na svom jeziku. Nije to nikakav service manual nego ima tamo i dio o tome kako staviti tu matičnu u kučište, koji procesori idu na nju i razno razne stvari. Ne možeš uspoređivati komponentu kompa sa gotovim TV-om koji isto tako ima neke komponente. A uz svaki TV moraš dobiti upute gdje je na hrvaCkom objašnjen svaki dio izbornika, od čega se sastoji daljinski, čemu služi svaki dugmić i slično. Zašto bi ja to morao znati ili bi morao znati engleški ili koji već jezik.

Ja ne tražim nikakav DIY nego samo da je prevedeno i dostupno ono što je i svima drugima. I to je sve. Ne tražim DIY za HDD nego gdje se šta ušteka što piše na engleškom. Onda može i na hrvaCkom i točka. Samo što to nekome treba crtati.

EDIT...danas, 27.12.2010. sam dobio novu žarulju, jer kupljena nije bila ispravna i to bez ikakvih problema. Samo su mi dali drugu i sve super. Žarulju koja košta 38 kuna. Naravno da se radnja nije odigrala u Protis-u. I to će biti moje zadnje javljanje... Pozdrav

Zadnje izmijenjeno od: Hrc555. 27.12.2010. u 12:37.
Hrc555 je offline   Reply With Quote