Čestitam na kupnji

FYI, iz osobnog iskustva znam da zvučnicima treba oko 200 sati rada da se usviraju, možda čak i više. Isto tako količina basa koju ćeš dobiti iz ovih zvučnika jako ovisi o rasporedu u sobi i udaljenosti od zida, bas je jako precizani i zvučnici si osjetljivi na stvarno male promjene rasporeda. Jedno 2 tjedna sam se zafrkavao s različitim pozicijama i na kraju sam našao neki kompromis, nisam mogao (zbog rasporeda sobe) zvučnike staviti u idealan položaj, ali dobio sam zadovoljavajuću zvučnu sliku, pogotovo na većoj glasnoći - zvučnici su na većoj glasnoći kompatni za nepovjerovat, od kad sam ih kupio imao sam nekoliko "intervencija" susjeda
Nadam se da ne slušaš hip-hop je ovi zvučnici definitivno nisu za takvu vrstu glazbe. Dobar vokal, blues i jazz su žanrovi koji najviše dolaze do izražaja (moje subjektivno mišljenje). Inače njigov zvuk je, po meni, karakterno upravo suprotan tom cjenovnom rangu B&W zvučnika, koji imaju onaj rich bass, miču mi se bubrezi efekt. To su kirurški pedantni zvučnici s kojima slušanje starih albuma postaje novo (detaljno) iskustvo
Btw. meni su zvučnici dio HT sustava, ti bi svakako iz njih trebao izvući više.
Enjoy!