i ja cu se ozljedit... a i zadobit opekline ako cu jos nekaj dirat po ploci...
naime, ploca je katastrofa...
cijelo vrijeme mislim kak mi bsod baca zbog rama, no nije probl u ramu nego u ploci jer se pregrijava...
znaci, sve ovo kaj imam u profilu, sve radi na stock, nesto sitno clockana grafa i to je otprilike to, ram radi na manje od 1333 a deklariran je na 1333 tak da bi i on trebao bit hladniji nego zamisljeno... cpu je na 3150 mhz umjesto 3000 ali vcore voltage je ispod defaultnih postava...
nakon 1h igranja bc2 sa zatvorenim kucistem naravno baci mi bsod, onaj famozni IRQL LESS OR NOT EQUAL...
skinem stranicu a kad ono stranica ima bar 35 stupnjeva... na hladnjak na ploci sam se doslovno opekao, ram isto nije bas hladan nesto, doslovce duplo hladniji mi je bio onaj HyperX na 2400 mhz nego ovaj ocz na 1200 mhz... kuciste ima suplju i bocnu stranicu i odozdola su rupe i odozgora, napred imam 120mm fan, cpu hladi CM koji zrak vuce kroz bocnu stranicu i puše van prema gore... grafa nije nešto topla i vuče odozdo i baca van iza kucista, ovo sa hdd-ova puse i vjerojatno isto uz cpu prode prema gore sto bi trebalo uloviti vjetra za hladit NB i SB ali ocito 0 bodova...
svi kompovi do ovoga radili su mi 24/ clockani za min 30%, a ovo sad nece ni na stocku radit kak spada...