24.12.2010., 13:27
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo, ja sam još jedan koji je nedavno doživio više nego poznati šlamperaj kod kupovine u Protisu.
Dobio sam na popravka laptop kojem je otkazao disk te u dogovoru sa vlasnicom kojoj je bilo bitno da je disk što povoljniji, odlučio sam kupiti novi u Protisu. Tek par dana kasnije, kada je već bilo kasno, našao sam ovu temu i velik broj negativnih iskustava.
Uglavnom, registrirao se preko web shopa, zaprimio ponudu i uplatio općom uplatnicom. Odmah nakon uplate mailom šaljem im scan uplatnice nadajući se kako ću time ubrzati proces isporuke.
I tako, prođe tri dana od uplate po ponudi i još uvijek nema nikakve povratne informacije od Protisa. Šaljem im mail, opet sa scanom opće uplatnice, u kojem lijepo pitam kada mogu podignuti disk. Strpim se još jedan dan, u međuvremenu pošaljem još jedan mail ali mi nitko ništa ne odgovara.
Tada se odlučim zvati, naravno, standardni problem, telefon je zauzet ili se nitko ne javlja. Napokon mi se netko javi i pitam što je sa tom i tom ponudom za koju je uplata izvršena još prije 4 dana. Kaže čovjek još nismo provjerili da li je uplata sjela i da to on ne može provjeriti, nego kolega koji dolazi popodne i da sutra iz 11h sigurno mogu doći pod disk. Rekoh ajde dobro. Sljedeći dan oko 14h, prije nego mislim krenuti, za svaki slučaj nazovem i pitam da li je roba spremna za isporuku.
Naravno da nije, stanje uplate je kao sada provjereno i sve je u redu, te će disk sutra iza 17h biti spreman za isporuku. I tako dođem sljedeći dan iza 17h, dečku za pultom dajem ponudu i original uplatnicu. Gleda on, provjerava za računalom i gle iznenađenja. Još uvijek nisu provjerili stanje uplate i ne mogu podići disk (koji je već par dana tamo) iako uz sebe imam original uplatnicu na kojoj se lijepo vidi da je još prije tjedan dana uplaćeno po toj ponudi! Navedena uplatnica sa žigom i datumom njima apsolutno ništa ne znači, odgovor je bio da se ona vrlo lako falsificira. Strašno! <O </O
Nakon toga slijedi čekanje od 15-tak minuta, nada da će dobiti šefa ili već koga koji može potvrditi da je uplata sjela, jer oni to u poslovnici ne mogu. Na kraju nakon tjedan dana natezanja potvrdili su uplatu i napokon mi isporučili disk.
|
|
|