View Single Post
Staro 24.12.2010., 13:21   #980
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Ovako,uputio se ja tamo,snimim situaciju,nazovem s moba i ulazim,jedan lik radi,musterija ispred mene,iza zvone telefoni sve u 16 Sad ulaze josh dvojica,zove lik pojačanje,dolazi drugi masan od bureka i jogurta,ipak je to važnije nego nekakav,kako ga nazvat....kupac? Ja reko: vi i telefoni si niste najbolji prijatelji a? Kao,gospodine,pa vidite zašto....isprinta papir i pošalje lika da si sam s police zeme WD disk....uf posla Kakvi kokošari....

Uglavnom,da im je poslovođa objasnio,ko šta su meni objasnili u Kuhn Hrvatska(di se prodaju "komponente" od par desetaka pa čak i stotina tisuća eura) da je javljanje na telefon "a must" kod trgovine,bilokakve vrste.... možda im i nebi ovakvi komentari dolazili po forumima i možda ih ja i nebi proglasio najnesposobnijim poludućanom na balkanu te bi možda i imali jednog kupca više,važan il nevažan ja bio....

Uglavnom,naruđbu su zaprimili kasnije neg što je trebalo,zvučnici će stići u ponedjeljak,to uopče nije tragedija,problem je njihova aljkavost u poslu zbog koje sam se sat vremena gužvao po gradu....
trouble je offline   Reply With Quote