View Single Post
Staro 23.12.2010., 22:00   #16
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Evo i moje frisko iskustvo sa H2 shopom:

Napravio web narudzbu i prije slanja potvrde nazvao ih i pitao za stanje posto do sad nisam imao kupovina kod njih i ne znam kakva im je procedura (razlog nekupovine: cijene im nikad nisu bile nesto osobito privlacne a asortiman robe je nesto siromasniiji nego kod nekih drugih trgovina). Ovaj put sam mislio uzeti neke sitnice a sestra mi blizu stanuje pa bi ona podigla robu i izbjegao bih kompliciranje sa slanjem. U ovom slucaju ja sam placao internetom ali nije bilo slanja nego mi je sestra podigla robu i donijela meni kad je krenula doma za blagdane.

Uglavnom, imao sam 10-minutni ugodni razgovor sa jako prijatnim prodavacem kojem stvarno nije bio nikakav problem odgovoriti na mali milijun mojih pitanja i potpitanja. Stovise, sam je ponudio da posalje ponudu koja ce vec biti umanjena za popust od kupona i da ja toliko platim, pa da se tek kasnije kupon ili donese ili posalje postom.

Nadalje, prvotno sam uzeo SSD od 80 gigabajta zato sto je bio jedini na cjeniku koji je iz novih serija sa SF kontrolerom. Kada je sestra pokupila robu na cjeniku se pojavio isti takav SSD ali 90-gigabajtni koji je bio samo desetak kuna skuplji. Poslao sam odmah mail sa upitom da li je moguce zamijeniti za 90GB ali, iskreno, nisam ocekivao pozitivan odgovor a i zurilo mi se posto sestra krece doma taj dan. Ujutro me ceka mail da ce napraviti zamjenu bez ikakvih problema samo da sestra ponese racun da ga izmjene radi garancije. Na kraju su joj dali veci disk i cak nisu naplatili tu sitnu razliku.

Da zakljucim, H2 Shop me je vise nego ugodno iznenadio svojom odlicnom poslovnoscu i smislom za ugoditi kupcu, pravi profesionalizam na djelu. Jedina opaska bi bila ponuda artikala koja je ispod nivoa razvikanijih tvrtki (primjer: 5 socket 1156 ploca i to svih 5 ASRock; cetiri 24" monitora i svi su AOC; itd.) ali se nadam da nabavljaju robu po narudzbi, to bi ih izvuklo u tom segmentu. Jos kad bi cijene stalno bile na razini cijena sa uracunatim 10% kuponskim popustom onda bi bili u rangu ostalih povoljnih tvrtki ali to nije toliki dealbreaker.
Usprkos gore navednoj opasci H2 Shop ima moje iskrene preporuke !