View Single Post
Staro 23.12.2010., 17:56   #345
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Mogu li skidanje sa Steam-a dakle kupljene igre skidati na neku drugu particiju u odnosu na OS koji je na C part.(Wind 7) ili baš mora biti na istoj kao i OS

Zahebo sam se pa sam obrisao OS tj. imao sam dual-boot XP(na C par.) i Wins 7(na G. part) pa sam XP obrisao i sve igre koje su bile na Steam-u(na C part po defaultu).Instalirao sam ponovo Win 7 na C kao jedini OS pa me zanima može li se sad prilikom skidanja staviti da skida sa Steama npr. na G: partciju(ako može kako), kako mi se opet nebi ponovili isto njesra naravno nisam napravio beck-up Steam-a jbg. sad sve opet nanovo....

Hvala
Može se, ja sam to napravio tako što sam prvo napravio kopiju cijelog steam foldera i premjestio ga gdje sam htio (u mom slučaju particija M i staviš mu još neki dodatak, tipa steam,,,backup
zatim sam napravio uninstall Steam-a koji je sukladno tome obrisao prvotni steam folder na C: i tada sam jednostavno ponovno instalirao Steam koji se automatski pripojio onome folderu na M: particiji (gdje sam prethodno maknuo neportebna slova i znakove sa foldera) i sve radi uredno

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote