Tema: NBA 2k11
View Single Post
Staro 23.12.2010., 14:22   #75
ZpcY
Premium
Moj komp

ZpcY's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Lol...no comment
A glede My Playera, kad dodjem do pravih NBA tekmi javim, ali brijem da ipak mozes samo sebe kontrolirat (ipak se zove My Player a ne My Team hehe), ali to zasad jos samo pretpostavljam.
Saznat cu za dan-dva (nemam puno cajta pa odigram u prosjeku jednu tekmu dnevno, a jos 3 imam).
Tako da ako su tekme na 12 minuta i 82 tekme u sezoni plus kojekakvi training kampovi izmedju i playoff na kraju, taman cu zavrsit ovu sezonu negdje dok bude izlazio NBA 2K13
A tak mi je slab sirotan mali, overall sam ocijenjen 49 lol...treba bit sto bolji u svakoj tekmi i skupljat sto vise player pointova i dizat statse....mukotrpan rad sa ubacenim RPG elementima
Nadam se da ćeš moći cijeli team kontrolirati jer nekako mi čudno da igram sam za sebe
do sada sam isključivo igrao timski a ovako kad kontroliram samo jednog ne mogu biti siguran da će svi igrati dovoljno timski kako ja to igram, a plus toga sam scorer pa će biti jako teško igrati timski.

Ja igram kako oni igraju u stvarnom nbu, pratim utakmice i igram po tome, tako da ću taman završiti kad i njima završi s tim da ću vrlo vjerojatno tijekom sezone povećavati težinu tako da mi bude zanimljivije

Moj je kao Ray Alen, tako nešto visine ali i izgleda, nadam se da će mu i trice ići tako dobro
ZpcY je offline   Reply With Quote