Prvo, ispricavam se kaj dizem temu, ali eto imam nekih problema s crossom
Naime, evo sad mi rade dvije 6850, na prvi pogled ok, ali npr. FPS u igricama je u namanju ruku cudan, u F1 zna bit od 30-80

, rezultat u 3DMarku 11 je 6000, u Vantageu za grafe je 21000, ocekivah vise, napomena, grafe rada u X8 modu....i rade na stock taktovima, tu dolazimo do drugog problema, nemogu OCat, cim dignem u MSI ABeru takt dobijem za par sekundi BSOD, u tih par sekundi dok se nije srusio sam vidio da je u GPU-Zu dignuo obe grafe, ali se to jednostavno odmah srusilo

, moze malo pomoc posto sam nov s time, dali koristiti drugi program za OC, dali je do drivera, ili me jednostavno nece?
E da, imam instaliran onaj zadnji Application Profile 10.12
EDIT: Evo, kako dignem memoriju sa 1050 na 1100 i kliknem apply, na apply se smrzne mis i gotovo...
EDIT2: U Bad Companyu 2, DX11 sve high je bio dobar FPS, nije ispod 70 pao, avg 90-100, max 120, naravno, srusio se nakon 5min igranja, AMD drivers has stopped working, ovo mi je bas super
EDIT3: Pola sata Metroa, sve ok, odlican FPS, 50-60 avg, min kaj sam vidio 35, DX11, sve ultra, opterecenost obje grafe 99%