Evo jedno iskustvo s Protisom, ovih dana sam kupovao nešto kod njih te profesionalnost ljudi koji tamo rade nemogu nikako pohvaliti. Jedan dan zovem i pitam da li će željeni artikal biti u mojim rukama dan nakon uplate, oni kažu da hoće.
Super taj dan platim, sutradan nitko se nejavlja niti ih možeš dobiti tek nakon par sati pokušaja, javi se djelatnik koji kaže zašto zovem sve ću dobiti emailom.
Paf !?
Pa zato i zovem da kažem da sam već trebao dobiti email pošto su rekli da je isporuka sljedeći dan, normalno tip kaže da čekam email.
Najvažnije je napomenuti da tip kaže zbog nas koji zovemo oni nemogu raditi !? i da ne zovem bezveze ...!
Ja obećavam sad da nikad neću više zvati taj broj.
Znam da im je gužva ali nismo mi krivi što vlasnik Protisa neželi zaposliti još jednu osobu makar preko student servisa da pomogne tim dečkima što rade, sve je jasno 2 čovjeka mogu odraditi 500 zahtjeva dnevno, al nemogu 1500 i tu im pada cijeli sustav.
Važno je napomenuti da to nije način komunikacije, svima je jasno da u onom malom prostoru i s malim brojem ljudi sustav počne pucati pri malo većem opterećenju.
A da ne spominjem kasnije moguće reklamacije ili bilo što drugo ako slučajno kupite proizvod, s obzirom ako se tako razgovara kad se kupuje onda znate što vas čeka kasnije.
P.S: Da bude bolje, istu stvar sam mogao kupiti u Superbitu povoljnije i dobiti prije samo mi se nije dalo puzati do tog djela grada, znači cijena nije bila presuda.