Jel igra još netko ovu "igru"?
Ja sam ju prije 15-ak dana instalirao i već odlazi s računala, i dabogda se nikad ne vratila. Krenuo sam od Chieftan težine jer sam mislio da bi kao noob odatle trebao krenut, bome sam se prevario.
Sve težine ispod Emperora su ljigavo lagane i stvarno mi je bilo muka odigrat par partija do kraja, na težima je još gore - AI je jednako "pametan", samo dobiva ogromne bonuse i imam osjećaj ko da u zid udaram, najgluplji zid kojeg možete zamislit. Jednu jedinu partiju sam izgubio kad sam prvi put zaigrao na toj težini. Taj ogromni glupi zid se prevrnuo i zgnječio me -> nisam imao dovoljno metaka da mu sredim sve jedinice. Omjer je bio valjda 1:20, a sredio me samo zato što sam bio lijen pravit više artiljerije.
Pitanjce:
Jel kod vas AI ikad ima ikakvu obranu od atomskih bombi? Kad se netko opire, pričekam moderno doba i samo mu parkiram nosača uz obalu i game over za par krugova. Stvarno ne vidim kako netko može izgubit partiju ispod
Emperora, jer samo je pitanje vremena kad ćeš pobjedit?
Imam samo jednu riječ: WTF?!
PS.
Tek sad vidim ovaj
December Patch Change List. Ali toliko sam razočaran da nemam volje ni probati jel ima išta istine u njemu.