Tema: NBA 2k11
View Single Post
Staro 22.12.2010., 14:12   #71
ZpcY
Premium
Moj komp

ZpcY's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Ja u medjuvremenu nabacim i pokoji Jordan challenges, forica mi je, iako sam samo 1/10 zasada. Al bas se razveselim kad vidim Pippena (njegova faca mi je zakon), Rodmana (najbolji rebounder ikad obzirom na njegovu visinu) i ostale sarolike likove iz moje mladosti dok sam najvise pratio NBA a Bullsi rulali scenom.
A glede My Player, znaci kad zavrsim sve pripreme i krene prava NBA sezona cetvrtine ce mi i dalje bit na 12 min? Ne mogu skratit? Mislio sam da je to samo za ove probne tekme radi detaljnjijeg ocjenjivanja i to...
Jordan challanges sam davno igrao i to ostavljam za kraj jer mi utakmice kad je Jordan bio mlađi i kad je harao su mi najdraže utakmice uopće i staviti to u ovaj serijal je potpuni pogodak, Jordan je najveća veličina NBA lige i stvarno staviti ga znači povećanje prodaje nekoliko puta.

Ako se drže toga onda bi trebalo biti po 12 minuta, nisam došao do te faze, My player sam trenutno na onim pripremnim tekmama gdje ti broje što i kako napraviš odnosno koševe, skokove, assiste, kao i to kako si odabrao završiti napad, pa recimo ako ideš bez neke prevelike ideje odmah pucati na koš odmah ti opale lošu ocjenu jer si odabrao krivu selekciju šutevu. Ovo s 12 minuta jest teže ali meni najdraže jer ono od 5 minuta prebrzo završi, a ovi ostale su malo duže pa nije neki gušt.
ZpcY je offline   Reply With Quote