Tema: NBA 2k11
View Single Post
Staro 22.12.2010., 13:49   #69
ZpcY
Premium
Moj komp

ZpcY's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Ja sam bas prekjucer zavrsio sezonu (82 tekme) i playoff sa Dallasom (uvijek igram s klubom u koem je Jason Kidd hehe), 6 minuta cetvrtina, na Pro tezini. I na toj tezini u pocetku sam se malo zlopatio, poslije jedva da sam izgubio koju tekmu, na kraju sezone omjer mi je bio 72:10. Treba se samo malo priviknut....dosuse, u finalu playoffa sam se svojski napatio sa Miami Heatom, dobio ih 4:3 na kraju. Sve druge inace sam rasturio bez beda, 4:0 (cak i Lakerse i Spurse etc).
Sad sam krenuo onu My Player fintu, di napravis svog igraca i kreces od pocetka, zasad mi se jako svidja jer igras samo sebe (ja sam SG). Prije draftanja igras probne tekme na 12 min gdje se svaki qrac gleda i ocjenjuje da bi na kraju mozda upao u draftanje (mene Bullsi draftali, A+ mi je bila ocjena na kraju drillova i probnih tekmi). Svidja mi se jako taj mod zasad, pogotovo sto zna bit jako izazovno za postic zadane ciljeve. Al jos nisam upao u NBA ligu, imam jos 3 tekme u Summer Circle za odigrat pa moza onda ako budem uber dobar (A ili A+) udjem u prvu postavu Bullsa
Jason Kidd je legenda.

Ja igram sa klubom u kojem je Wade, znači Miami. Ja sam prvo prešao cijelu sezonu na najmanjoj težini i tu je bio smijeh, sve tekme sam pobjeđivao no ono što mi je bilo važno je naučiti igrati bez onog da ti lebron uzme loptu na svom dijelu, predribla cijelu suparničku momčad i onda napravi slam dunk, ili isto to sa wadeom jer su oni u vrijeme kad sam tako igrao u nbu igrali isključivo tako, danas su se popravili i imali skor 12 pobjeda dok ih prekjučer nije sredio Dallas (ovo je prava nba).

Tako da danas mi u svakoj tekmi je broj assista po utakmici na cijelu momčad 24.2, a koševi su raspoređeni da velika trojka naravno ima 65-75% koševa dok većina ostalih se upišu od 5-15 koševa po tekmi. Za obranu je uvijek mi problem bio s drugom momčadi igrati jer su doista slabiji u odnosu na ostale osobito u dijelu s centrima (Haslem protiv Howarda? moš misliti itd)tako da sam morao eksperimentirati no onda sam naletio na Sacrtamento i njihovu savršenu igru i stvarno sam ostao bez riječi kako igraju, iako su imali skor 11-19 igrali su stvarno odlično.

My Player sam igrao, i skužio da to jede vrijeme ko ludo, pošto igram tekme na 12 minuta po četvrtini u sezoni ovdje cijeli ovaj mod mi samo da odigram tih par mečeva i ostalo sam za sebe (inače igram da sam scorer) mi oduzme po nekoliko utakmica koje bi inače igrao.
Pokušati ću prvo preći sezonu na pro, pa onda na onoj većoj težini (ne hall of fame) i onda se bacam na My player
ZpcY je offline   Reply With Quote