Tema: NBA 2k11
View Single Post
Staro 22.12.2010., 13:35   #68
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja sam bas prekjucer zavrsio sezonu (82 tekme) i playoff sa Dallasom (uvijek igram s klubom u koem je Jason Kidd hehe), 6 minuta cetvrtina, na Pro tezini. I na toj tezini u pocetku sam se malo zlopatio, poslije jedva da sam izgubio koju tekmu, na kraju sezone omjer mi je bio 72:10. Treba se samo malo priviknut....dosuse, u finalu playoffa sam se svojski napatio sa Miami Heatom, dobio ih 4:3 na kraju. Sve druge inace sam rasturio bez beda, 4:0 (cak i Lakerse i Spurse etc).
Sad sam krenuo onu My Player fintu, di napravis svog igraca i kreces od pocetka, zasad mi se jako svidja jer igras samo sebe (ja sam SG). Prije draftanja igras probne tekme na 12 min gdje se svaki qrac gleda i ocjenjuje da bi na kraju mozda upao u draftanje (mene Bullsi draftali, A+ mi je bila ocjena na kraju drillova i probnih tekmi). Svidja mi se jako taj mod zasad, pogotovo sto zna bit jako izazovno za postic zadane ciljeve. Al jos nisam upao u NBA ligu, imam jos 3 tekme u Summer Circle za odigrat pa moza onda ako budem uber dobar (A ili A+) udjem u prvu postavu Bullsa