Tema: NBA 2k11
View Single Post
Staro 22.12.2010., 12:41   #67
ZpcY
Premium
Moj komp

ZpcY's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Ha cuj, to ti je takozvani faktor nepredvidljivosti. Uza sve brojke i statistike, opet nema garancije da ce klub sa ocjenom 84 pobijediti klub sa ocjenom 72, samo su najvece sanse da hoce.
Kao i u pravom zivotu manje vise. Nerijetko se dogodi da losiji klubovi popi*de i odjednom dobiju krila i razguze u teoriji i na papiru prilicno jace klubove.
Ako pratis kosarku i nogomet na telki vidjet ces da se to katkada jednostavno dogodi. Dobar klub ima los dan, los klub ima dobar dan i voila....Segesta Sisak rasturi Dinamo Zagreb 3-1. I svi zbunjeni.
Ali ako igras na najteze, onda nista cudno, to je malo vec mazohisticki level, i u startu je igrac malo zakinut u svemu a CPu protivnici malo "boostani". Zato ja nikad ne igram na najlaksem levelu niti na najtezem, jer ni jedno ni drugo nije osobito realno, i prelazi iz simulacije kosarke u arkadu.
Imaš potpuno pravo u svakoj riječi, hall of fame ti je žešći mazohistički level u kojem nema promašaja a moji se ponašaju kao da nemaju pojma o košarci. Jučer sam nastavio igrati sa New Orleansom i Magicom i mogu reći da pobjede od preko 20 razlike na pro levelu su dobivene žešćom obranom, i to u dijelu na centrima (NE smiješ mu dopustiti leđnu tehniku uopće blizu koša jer svaka je koš) a pri zadnjim sekundama napada flaster (+skok za blok) s dva igrača na onog koji ima loptu jer neće imati kome dodati (a zbog blokade će mu zadrhtati ruka u 90% slučajeva što je više nego dovoljno) i ovo dvoje definitivno pali.
ZpcY je offline   Reply With Quote