View Single Post
Staro 22.12.2010., 11:58   #963
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
da, ni meni ovaj iggy s tim glupostima o isprobavanju komponenti na licu mjesta nije jasan.citam i nevjerujem.
prije nekih 4 godine sam kupio hp laptop (nikad vise) za 18 k kuna i imo je problem sa zagrijavanjem. uredno sam ga vratio u 7 dana i dobio novi.ni taj nije valjao pa sam ga vratio i uzeo drugi (ne od hp-a). u oba slucaja sam morao imati original ambalazu.Kolko kuzim zato da oni to podvale nekom drugom pa ako njemu prodje 7 dana onda ide na servis, ako on vrati onda opet ispocetka.
Ista stvar sada sa desire hd-om kupljenim u vipu.Zena rekla da ako nesto nije ok da ga vratim u 7 dana sa ocuvanom ambalazom.
Frendu je riknuo gejfon i nakon 45 dana servisa (lol) dobio je "novi".Ali je nesto krckalo u njemu i frend ga je odlucio vratiti.Naravno da su se u t-scumu pravili grbavi, kao da to vrijedi za sve artikle osim navedenog. Dok im nije rekao da mu to pokazu napismeno. Onda je dobio novi.

Znaci tako da znate kad vas hoce ozeniti ovakvi iz protisa a iggy-ja pustite neka tumaci zakon na svoj antun tun nacin
Master_Hrc je offline   Reply With Quote