View Single Post
Staro 22.12.2010., 10:38   #50
Flake
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
Graficka je super alternativa tako da je odluka pala na nju.
Kada sam u odgovarajucem podforumu pitao misljenje o konfi to mi nitko nije rekao. Prvo je bilo 2x4gb ali sam je kasnije izbacio, unutar pola godine bi trebao skupiti jos para za jos jednu. Hdd imam dovoljno na trenutnoj konfi ali i njega cu morati za pola god. kupovati, sad sam pri kraju ali cu se strpiti malo dok naravno ne skupim jos para. Sto se tice napajanje to je area 51 za mene, nista ne znam o tome ali sad kad kazes da je bolje uzeti to zbog kablova slazem se i mijenjam odluku.
Kada sam trazio kuciste gledao sam samo izgled i par stvari da ima, npr. ladice sa diskovima da su okrenute bocno da se mogu odmah izvuci, da je napajanje dole te da ima onu pregradu izmedju napajanja i gornjeg dijela tj. maticne.
Odluka jos nije konacna za kuciste ali to je najmanji problem.
Te ako moze jedno pitanje. Kada otprilike budu akcije u ducanima, prije ili poslije nove god. tj. kad je najisplativije kupiti ovu konfu, govorim za eventulno neke novogodisnje popuste ako budu, ne znam
hvala Sn4k3

btw. sorry na o.t. necemo vise

edit: sry ali zasto dual channel nece raditi, mislis kad stavim naknadno jos jednu plocicu ili...?
edit 2: nista nista, kuzim

Zadnje izmijenjeno od: Flake. 22.12.2010. u 12:57.
Flake je offline   Reply With Quote