Citiraj:
Autor GLAVATAR
@ MT44137
pa da to ti je u protisu normalno, da se ponasaju ko da si zadnje smeće....samnom nisu bili nekulturni i iskreno čudi me da si tako mirno reagirao, ja bi mu nabio glavu u monitor! koja je to bagra bože sačuvaj!
nema veze sto nisi aktivan - ja uopće nisam nikad bio ni na kojem forumu, bas zbog protisa sam se vamo učlanio da podijelim svoje loše iskustvo
|
Da , ti si ludnica kulturan vidi se. Mislim ono , ovaj gore je dosao sa konfiguracijom starom tri godine pitat prodavaca dal ce to pasat.Sta on zna dal ce pasat , jel njegov posao da zna dal to pase il ne?oce on to spajat?imas net pa surfaj dal ce rami i hdd odgovarat.Nemaju posjetinicu pa mu je dao jel zigosani papir , nije sad tehnoloski krik godine , al ce posluzit za osnovne podatke o firmi.
Jesmo svi fine guzice...onda odite vi svi skupa koji kukate kod mog imenjaka u Hgsrot , cujem da im jako dobro ide , PBZ i Zaba se svadaju koja ima pravo prvenstva im zapljenit onu zgradurinu u Novom Zagrebu.
jos jednom ; LJUDI TO JE WEBSHOP , ne fakin technomax.
Dodjite u technomax ili technomarket , ja se skoro svaki dan prosecem pokraj posla mi je pa odem malo pogledat nove Panasonic tevejove , svi ljubazni , sve uredno , kvadrata ovak odoka jedno 300, điđe miđe .