Nisam, 22.11. mi nije bio Božić na pameti
Edit:
Citiraj:
Frankfurtski aerodrom angažirao je četiri klauna da zabavljaju djecu koja s roditeljima provode noći na aerodromu očekujući svoje otkazane letove. Više od tisuću putnika nije uspjelo u nedjelju poletjeti s frankfurtskog aerodroma, a zbog nervoze je u petak više puta intervenirala i policija kako bi smirila putnike. Klauni već danima nude razonodu djeci i odraslima, pri čemu se treba nadati da raspolažu dovoljnim repertoarom štosova koji će zabaviti publiku.
|
Tamo mi je paket,u Frankfurtu na aerodromu
Da nebi bilo zabune, ja pi*dim zato jer mi je paket bio na "pakiranju" više od 10 dana, a još su mi u međuvremenu i javili da je poslano (a nije bilo ni u idućih 6, 7 dana). Tek onda je do pošte došlo gdje je stajao ne znam koliko dana. Ovo mi je prva kupovina sa DE i stvarno sam povjerovao u onu tablicu sa fazama slanja paketa (i danima u zagradi)
Citiraj:
Estimated Delivery Time:
Airmail: 10 to 21 days.
Step 1 (1-5 business days): Products are collected from our suppliers.
Step 2 (1-2 days): Order waits to get packaged.
Step 3 (1 day): Order is packaged and shipped* to carrier (e.g. Hong Kong Post, EMS, UPS etc).
Step 4 (3-14 days): Order is enroute via EMS or Hong Kong Post.
|
Edit: Jutros u 9:47 je stigao u Zg, pokušati ću ga preuzeti direkt u pošti. Točno mjesec dana, to je OK
edit2: jok, ne znaju gdje je, pa ga ne mogu ni tražiti