View Single Post
Staro 21.12.2010., 17:48   #954
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Ako ćemo baš cjepidlačiti, ako meni ne radi grafa jer ima hladni lem, onda je to nedostatak same grafe. Ja osobno ne mogu znati da ona ima hladan lem, i meni je ona neispravana. Po meni neispravna/nedostatak u ovakvim slučajevima je isto.

E sad baš zato sam nekoliko postova iznad rekao da nije jednostavno čitati i tumačiti zakon.
Normalnim tumačenjem bi se ova odredba o nedostacima trebala primjenjivati i na neispravne stvari, samo može još negdje u ZOO biti posebno o nespravnim stvarima neki članak (iako ja nisam našao), ili u zakonu o zaštiti potrošača i slično.

Ja sam htio reći da smo se mi ovdje upustili u tumačanja za koja ne možemo biti 100% sigurni da su točna. Samo postoji razlika između nas "običnih" forumaša i baljezgarija koje piše član Protis. Mi tu lagano se zaje.. na forumu, i pokušavamo dokučiti koja su naša prva u odnosu na trgovca.
Problem je kaj su si i likovi iz Protisa dospustili da tumače zakon kako im paše. Ja sam ih do sad u ovoj temi branio, jer nisam imao nikad problem s njima, razumio sam da ih je malo, da su pretrpani poslom i ostala izmotavanja, al sad kad vidim kaj piše ovaj njihov izaslanik ovdje po forumu zgadili su mi se.

Oni točno znaju sve zakonske norme, ali ih svjesno zaobilaze u dijelovima koji im baš ne odgovaraju.

I to će se događati dok god ih se ne počme prijavljivati državnom inspektoratu. Dakle jednostavno se ode na stranicu inspektorata, ispuni se online prijava i to je to.