View Single Post
Staro 21.12.2010., 17:43   #3551
ZpcY
Premium
Moj komp

ZpcY's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
U Ventexu sam imao problem s tv karticom, bila je njihova greška jer kartica nije zadovoljava ono što je pisalo u deklaraciji. I tako dođem u njihov dućan i oni meni kao da oni ne mogu vratiti novce jer nemaju u blagajni?

onda priča da proizvod ne treba biti onakav kakav piše da je na deklaraciji kako bilo nakon cirka pola sata zavlačenja s raznim glupostima i nakon što su shvatili da se mene ne može *ebat u zdrav mozak su odlučili (jedan poziv je bio obavljen u međuvremenu) mi vratiti mojih 950kn i ja sam sretan i zadovoljan otišao iz njihovog dućana. Kako bilo s Ventexom imam dobra iskustva i nikad nisam imao problema osim s tom famoznom tv karticom, istina malo sam bio razočaran pristupom od gore ali sve je na kraju ispalo dobro.

HGSpot kad sam kupovao također tv karticu, pošto mi se desilo ovo od gore pitao sam njih što ako ne radi na što su rekli da oni ne vraćaju novac? da li je to dopušteno? istina kartica je zadovoljava i radi i dan danas ali ipak moram pitati jel mislim i u budućnosti kupovati tamo. Također ono da moraš izabrati iz njihovog dućana za tu lovu?
ZpcY je offline   Reply With Quote