View Single Post
Staro 21.12.2010., 11:37   #1573
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Posto sam nov u Android svijetu,jel desire zbog tog sense-a lagga ili je to stvar samog OS-a? Probao original rom za desire i onaj newsense modani od HD-a. Cak sam probao i leedroid ali to sve lagga i ide uzasno sporo. Telefon je spor ko baba. Ne bih zelio napominjat da mi iphone 3gs i i4 to nisu radili ni nakon brdo aplikacija i patchiranja. Samo da napomenem da nisam koristio onaj HD rom koji baca aplikacije na sd karticu,probao ga 5 minuta i maknuo zbog ogromnog kasnjenja.
Stock Sense ROM na njemu radi sasvim ok, zbog toga sam najviše i kupio mob. Onda sam krenuo modati i skužio kako je Sense skoro kao bloatware i zamjenio ga čistim ROMom (primjer) koji uz Launcher Pro jednostavno radi bez ikakvog laga.

Kakvu sd karticu imaš? Za sve te modove koji koriste karticu, treba ipak malo brža kartica.

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Anyway, imam ja jedno pitanje. Da li je netko primjetio kod videa na youtubeu da piše da nisu "available for mobile phones..." WTF??? Ima neki workaround kako bi stranice mislile da im pristupa desktop browser/komp ?
Neznam postoji li na Sense ROMu slična opcija, ali kod mene u postavkama browsera ima user agent opcija gdje biram kako će mi se mob predstavljati (android, iphone, desktop, internet explorer , custom...). Mislim da je bila neka opcija tipa mobile view ili sl.