To upravo i trazim, neka aplikacija koja ce pokazivati datum, vrijeme, zauzece procesora (moze i memorije, te grafickog chipa i graficke memorije), temperaturu procesora i graficke i to sve na jednom ekranu. Uz aplikaciju SirReal's panel sam to uspio nekako dobiti - ali je katastrofa jer je sve minajaturno i jedva se vidi GPU temp. Koristim GPUz i Core temp za ocitavanje temperatura. Sad cu isprobati ovaj Aida64.
Ovo za kalkulator, opet si me krivo shvatio. Naravno da sam vec podesio G tipku za isti, ali mi je, otkako sam vidio to na MX5500, korisnije imati kalkulator na samom LCD screenu tipkovnice, i kad je komp ugasen. To MX5500 moze imati jer korisi baterije, i to je predobra stvar za mene (matematika malo losija strana

), iako je Casio FX911 uvijek na stolu, lakse mi je pritisnuti jednu tipku i poceti tipkati po numpadu nego vaditi kalkulator van itd...
Idem sad isprobati ovu Aidu64
EDIT: to je to sto sam trazio! Sam si ljepo poslozim kako mi pase na ekranu, jos cak imam 4 razlicitih prikaza. Zasad najbolje sto sam isprobao.