Nabavio sam danas G510 i mogu reci da je po meni najveci propust sto se ne moze posebno boja LCD ekrana podesiti i posebno osvjetljenje tipkovnice.
Imam jos par zamjerki, ali ne mogu od gamerske tipkovnice ocekivati previse multimedijalnih mogucnosti (tipa kalkulator integriran u tipkovnici, sobna temperatura, itd...)
dodatak: za one koje zanima, tipkovnica ima odvratno ugravirana HRV slova. Ljepse bi mi bilo bez njih nego s njima. Neke su ugravirane preko postojeceg slova, neke van tipke, a na slovu F je [ zagrada ugravirana preko one male izbocine. Na slovu G mi je znak ] tvornicki izlizan. Tek toliko o hrv slovima na tipkovnici.
Osobno mi se ne svida ovakav raspored tipki Ins, Del, home, end, pg up, pg dn, vise sam navikao u 2 reda kao kod MX3200 i MX5500. A velika zamjerka na onom gumbu win key ON/OFF: kad se onemoguce win key tipke, ta tipka svjetli kao i ostatak tipkovice, ali jako jako slabo i gotovo neprimjetno. Mislim da je to i bolje moglo biti rijeseno.
Sto se ostalog tice, vise puta sam slucajno pritisnuo umjesto A tipku CapsLock ali sam se nakon 30ak minuta navikao. C/P jos nisam koristio, ali sam postavio G16 kao copy, G17 kao cut i G18 kao paste. Mislim da ce G1 svakako morat kao ESC