View Single Post
Staro 20.12.2010., 22:33   #6
Pacifist
Registered User
Moj komp

Pacifist's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ti Toshiba modeli imaju glosy ekran, dakle nije mat nego je presvucen sa folijom,
sto znaci da ces vise gledati sebe (tj svoj odraz na toj foliji) nego filmove.

Iako su sto se tice same konstrukcije sa tim modelom napokon napustili glosy kuciste, sto je bilo katastrofa, naime vidjeli su se otisci i opcenito svaka mrlja na tom glosy kucistu.

Preporucio bih ti da pogledas HP ProBook 4520s, imaju mat ekran(dakle nema refleksije), za 5k kuna unutra bez beda mozes dobiti i ati 5470grafu sa kojom mozes i gejmat ako ikad pozelis pa i novije gejmove na low detail, ali sto je bitnije dobijes intel i3-370 proc noviji od intela sa 2 jezgre i hypertredingom tako da ti os vidi 4 jezgre, manje trosi nego njihova prethodna generacija proceva.

Amd je jeftinija platforma, ali nikad apsolutno nikad, ne bih kupio lap baziran na amd procu i chipsetu, intel je intel pogotovo na prijenosnicima, desktop segment sto se mene tice amd is ok, jbg call me retarded if you wish.

Od svih lapova koji su mi prosli kroz ruke jedino sam kod toshibe vidio da joj se zacepi hladnjak od proca nakon cca 1 godine i tada na servis sa njom jer se pocne pregrijavat i tu ti lagano uzmu 300 kn jer kao ciscenje nije pod garancijom jer ga nisi koristio u odgovarajucim uvjetima pa se zato zacepio hladnjak, yeah right.
Moze se naravno ispuhati i bez otvaranja sa komprimiranim zrakom u DIY varijanti.

Plus kod Toshibe je sto dolazi default sa 2 godine garancije, ali mislim da kod HP-a za seriju s je nadoplata za jos godinu jamstva cca 350kn u mikronisu (tj bilo gdje di ima za kupiti, ali vidio sam kod njih u ponudi).

Live long and prosper.
Pacifist je offline   Reply With Quote