Ne kuzim sto si htio reci. Tvoja nadogradnja je jako blizu onoga sto sam rekao da se pc ne nadogradjuje vec se kupuje ponovo. Ostavio si hard, zvucnu i memoriju, hard ok ako ti ne treba veci, zvucnu si mogao koristiti sa ploce, a s memorijom si imao srece sto nije promijenjena tehnologija (ddr2). Realno si ti zapravo kupio novi stroj ali si ostavio staro kuciste

Kad sam mislio da se ne radi upgrade mislio sam da se prodaje cijeli stroj ali preslozen u drugo kuciste i bez nekih kartica koje su jos upotrebljive u novom, mislim da rijetko tko zapravo proda stari cpu i kupi novi jer se u medjuvremenu promijenilo podnozje, isto je i sa grafickom...
Nego da se mi vratimo na tebe, heces ti vise napisati nesto o toj konfiuraciji sto imas? I koje napajanje imas?
Citiraj:
Originally posted by Brada13
Hi LAcy.Pa evo ja sam radio nadogradnju.Ostavio sam stari hard,staru CL 5.1,staru memoriju i kuciste i stari monitor.Promijenio sam samo plocu,CPU,VGA,i dodao jos malo memorije hehe.Malo sale ne skodi jel.
A sad ovako mislim.Zamijenio sam P4(HT bus 800),MBO 875 chipset i GF4Ti4200 sa ovim dolje.Testovi pokazuju ovako.Naravno graficka se nemoze usporediti,memorija lakse dise i razlike su u testovima oko 35 % bolje(PCMark04),test HDD-a pokazuje isto oko 5% bolje rezultate.Kod procesora su razlike drugacije,a to znate i sami vidim.Uglavnom su tu negdje(s time da je poznato da PCMark 04 favorizira Intelove CPU).
A o tome jel se isplati preci na AMD ili ne netrebam reci sta mislim.Ako kupujete novi komp ili vam treba veca nadogradnja isplati se prodati staro i doplatiti za ovu ipak dolazecu tehnologiju(tu mislim na soc 939,novi nv4 chipset,PCIEX16 i PCIEX1 slotovi).
Zanima me vase misljenje skvadro,za i protiv.
|