Problem kod slusalica je taj sto ne postoje "all-round" da su dobre za sve.Naime,imam prijatelja audiofila koji je po tom pitanju lud. Prije par mjeseci sam se i ja zapalio da uzmem neke slusalice i u izbor su pale sennheiser HD 555,Logitech g35 i razer megalodon.Od tih tri razerove su najskuplje za duplo. Ja i on smo testirali i dosli definitivno do zakljucka da su razerove najbolje za igre,sennheiser za glazbu i igre,a g35 je za smece.Nakon 2 sata koristenja g35 usi su mi se uznojile i pocele boliti,a i glava nije bila nista bolje.Moze ti se indijanac derati pokraj glave,neces ga cuti kad igras nesto.Za svaku promjenu,moras ici u softwer i mjenjati postavke + sto se nekad zbloka.
Kod razera megalodona samo klikces po kutiji i mjenjas postavke za svaki kanal i prebacujes sa stereo na 7.1,slusalice su lagane,mozes ih nositi citav dan,nikakvih posljedica nema.Virtualni 7.1 surround je bolji nego kod logija,5.1 odlican.
Sennheiser je sto se tice glazbe zakon! Zvuk je kristalno cist na stereo zvuku,naravno podrazumjeva se neka profi zvucna,a i u igrama je not bad.Ali subjektivno misljenje kolege i moje je da u igrama je ipak bolji razer,samo pod uvjetom da igra podrzava nativno 7.1 surround (Starcraft II,World of Warcraft,Fallout 3).