View Single Post
Staro 19.12.2010., 18:24   #874
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Naravno da ih nisam ni pogledao kad je najnovija igra Dirt2. tim gore sto ga nema jer je on jedan od boljih primjera igre koja je u startu bila sjeb. za kaj se nije ni zanlo dok nisu dosli prvi fermiji sa boljim perf. u toj igri. Tek tad su napisali driver koji je stavio perf. na adekvatnu snazi tih grafi.

http://www.hardocp.com/article/2010/...e_comparison/1

Evo puno detaljniji osvrt sa novim igrama i sa driverima u razdoblju od 10mj,. Sa zakljuckom da beta driveri nisu nista bitno umanjili perf grafe se u potpunosti slazem je sam kroz to razdoblje imal te grafe i izigrao sam ih posteno u svim novijim igrama.
Nemam ni neke potrebe gledat i citat razne recenzije i grafove za grafe koje poznajem jako dobro i isto tako znam da nema smisla borit se sa vjetrenjacama.

Neda mi se vise o tome ja pisem na temelju igranja na tim grafama ti na temlju recenzija i nema se kaj tu diskutirat. Ko voli nek izvoli a za ostale me nije briga. Da su mi ove nove radeonke dobro sjele, nisu. Ja bi bio medu prvima na ovom forumu kaj bi ju kupio ali sa ovakvim cijenama sigurno necu. Citao sam dosta ovu temu i razna nagadanja i ocekivao sam nesto vise zbog odlicnih 68xx grafi i prvobitnih najava o teh karat. 69xx igrafa. Na kraju je ispalo da su stavili noviju strukturu shadera za koju tvrde da je 10tak% brza ali bas i nemam taj dojam. Vise mi djeluje da je sve to radeno samo zbog ciste ustede, sto na kraju nije ni lose za sve ali sve su sjeb. nasi trgovci. Onda kad napisem da je bolje kupit 570 za 600kn manje od 6970 napisu da sam fanboy. Sa svoje 33 godine nemam vise volje reagirat na takve pubertetske izjave niti se zalim upustat u bilo kakva nadjebavanja jer nemam nista od toga.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.12.2010. u 19:42.
MAGARAC je offline   Reply With Quote