Jeste se ispucali s nvidiom i veličanjem iste u ati temi??
Pogotovo magarac s teorijom da 570 papa 6970 (u tom smislu...).
Da, malo, za sada, ali ko i obično, s nedefiniranim driverima zasad i isključivo u nvidia sponzoriranim igrama, a svi dobro znamo koje su to, a u ajmoreć normalnim igrama se lijepo vide scorechartovi u dosadašnjim testiranjima, koja su fala Bogu dovoljno puta linkana ovdje u temi da i mi koji nismo fanboyevi ne padamo na takve spike o failanju i superduperperformansama nvidie. No dosta ovog djelomičnog off-a.
Družih se evo do maloprije 2 dana i jednu neprospavanu noć

sa i5 760 pod cnps performom i sa hd6870 msi twin frozr 'ispod haube'.
3dmark nisam probavao jer novi-budući vlasnik ne pati na to, ali igre smo instalirali i benchali. Grafa je odlična. 2100kn, dva dovoljno velika venta da nisu preglasni ni na većim okretajima (samo preko 80% ručno postavljeno u afterburneru se čuju), inače na auto regulaciji ni neide toliko visoko. Isproban cod bo, moh, metro 2033, mafia2, civ5, bf bc2, nba 2k11, pes2011, just cause2, stalker cop. Sve osim metroa imaju konstanto 60fps-a sa vsyncom uključenim, bez ikakvih dropova, full hd reza i 1680x1050 su isprobavane, samo metro radi na 35-40fps-a. Testirano je u max directx-u koji svaka pojedinačno podržava, znači metro npr u dx11. I on jedini zagrijava grafu na preko 80° sa ventom na 80%. Ostale igre (većina) su na 70°, dok recimo civ5 ili nba drže grafu na 60-65°. Zauzeće grafe se nisam sjetio pratit jbga.
Po meni odlična grafa, i sad znam s čim ću dostojno zamijenit svoju 3870 napokon

. Još da padne ispod 2000kn, bilo bi idealno, ali s obzirom da sam čuo buku onog fićfirića od venta na stock 6870 i na fact da msi daje 36mj gare a sapphire, gigabyte i ostala ekipa 24mj, svakako se isplati ovih 100-150kn više.
Eto, my humble opinion