View Single Post
Staro 19.12.2010., 16:23   #336
swordfish
aka: N.W.S.K. b_buha

swordfish's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
ma dobro, priznajem da sam malo zalupan gt fan ali ono sta je netko spomenuo, ima onaj x faktor koji me natjera da se najezim. forza mi je umjetna i to je to. uglavnom da se malo vratim na tu simulaciju ili simulaciju simulacije u ovom slucaju. kako reci sta je je realno?u gt-eu mi osjecaj brzine najbolji, probao sam voziti po pisti i nema sanse da ijedna igra to odsimulira jer na pisti su g sile stravicne cak i u obicnom autu, imam alfu koje je super kruta po cesti ali na pisti armatura skripi da je to nevjerovatno. nemoj samo da mi se sad neko sa das autom tu javi u vezi solidnosti izrade jer cu ga u *urac poslati. uglavnom bezveze je uopce sta u svezi simulacije komentirati. u gt-eu kad nastelas auto kako treba, vozis se odlicno i osjecas se svemocno i to je ono sto mene drzi, ta mogucnost voznje na limitu. ono sta se ne usudim inace. po meni se vjerodostojnost voznog modela ogleda u tome kad rastelas auto, pa u gt-eu samo kad diferencijale poremetis gubis sekundu-dve.. bas me zanima kako to ide u forzi. jedino sta mi u gt-eu fali a do sada je to imala samo jedinica, je turbo rupa. malo mi je glupo kad nafrljis imprezu na 500 konja a ona vuce od nule kao da ima kompresor i 5.0 motor a ne turbo i 2 litre. eto, to mi je malo debilno zapravo.