View Single Post
Staro 19.12.2010., 00:07   #924
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Čitam i čitam i mogu samo reć da nisam niti jednom imao problema u Protisu, zasad su jedina zamjerka prekratki odgovori na mail,

Ne znam stvarno dal je pitanja stava ili nastupa kod nekih ljudi? Pricam iskljucivo u slucaju direktne kupovine u ducanu, te bez ikakve primisli da umanjim moguce potpuno objektivne kritike u slucaju kupovine na daljinu. Ne znam, mogu samo pricati o solarnom placanju i direktnoj visiti.

Brojevima i slovima : Nikad nisam imao nikakvih problema. Meni na email odgovaraju, dapace, cak i nedjeljom dobijem odgovor. Izgleda da dugo cuvaju poruke, jer iznenadio me zabuno poslani duplika. Naime, uz svaku stavim i potvrdu o citanju i tako mi dodje potvrda da su odradjeni duplikat procitali nekoliko tjedana kasnije

Kritika koju sam naveo za prostor i dalje ostaje. To je pitanje stava i svaki defanzivni odgovor, ili djidjimidji isprika, iskljucivo je pitanje krivog stava prema poslu. Putnici namjernici, koji su pohodili mahovno Triesteriju krajem 70-ih i 80-tih, itekako pamte valjda najmanje A/V minijature od ducana koji su bile stare brijacnice ili brzo prenamijenjeni prostori. Ducani su izgledali kao pecina kod Alibabe po nabijenosti stvari, ali vecini je bilo uredno kao u apoteci. Prica o izgledu ducana i komunikaciji prostora prema kupcima je nazalost bez isprike. Jednostavno vam fali pravi osjecaj i svjesnost kako to ruzno izgleda.

Sto se tice iskustva kupovina, zao mi je, ali stvarno ne mogu reci da sam ikad imao problema. Kupih jedno (bas brojim) dvadesetak ili vise artikala do danas.
Visage je offline   Reply With Quote