Pozz svima, naime trebao bih izraditi jedan jednostavni programčić za početak, pa bi dalje vidio i nadopunjavao druge opcije...ono što trenutno znam od programiranja je osnove osnova OOP-a.
Radim u jednoj firmi di na kraju smjene moram popisivat listiće radnika (njih 110), a to traje nekih 25min, ono što radim je da pronađem radnika po maticnom br. (npr 346) vidim mu ime i prezime i dam mu + za danasnji dan (tj da je danas odradio radni dan) pod danasnjim datumom naravno...e sad kontam da bi brze i jednostavnije bilo da imam laptop ispred sebe i mali programcic u kojeg upisem na pocetku rada danasnji datum i započnem s radom, odnosno unosenjem plusića radnicima, a to sam zamislio da izgleda kao unos maticnog broja pritisnem enter i ispise mi se njegovo ime i prezime i da mu program automatski da +, onda opet pritisnem enter i idem dalje s drugim radnikom...e sad program bi trebao imat neku bazu podataka sa svim radnicima i sa svim plusicima pod određenim datumima...
Nazalost nemam nikog od kolega koji se bavi programiranjem da mi pomogne pa tako se moram posluzit netom...pa ako ima netko da mi pomogne bio bih mu vrlo zahvalan, bar da me usmjeri kojim tokom bih trebao ici...znaci program mislim izradit u visual basicu ili tako nesto slicno (nikad se nisam s tim bavio) znaci da bude aplikacija