1v@ne, vidim da oba modela mogu snimati video materijal na Hard. Ta mogučnost mi nije potrebna ali ako dolazi kao bonus / dok uređaj pokriva večinu što očekujem od njega , to nije nešto što mi smeta
Iamm NTR83
Na prvi pogled izgleda istog formata / proporcija Margo pakiranja za kolače. Elegancija 0 posto. Nije nu u širinu ,ni u dubinu...nekako nezgrapno.
Ali to sve pada u pozadninu zbog displeja u boji na prednjoj ploči. on definitivno privlači pažnju / odvlači je od proporcija stvari. Očekivao bi da to dolazi u skupljoj klasi uređaja...a ne za 1500kn. Imao sam ideju spojit LCD monitor preko komponentnog izlaza da mogu listat kad želim poslušat nešto od muzike / da ne moram palit Tv , ali bi ovako nešto bilo sasvim dovoljno.
Na drugu stranu , unutra ide disk i iza je vent za koji nisam baš dobio dojam da je tih iz dvije recenzije koje sam iskopao :
prva ,
druga .
PlayON!DVR
Prvo i jedino što mi je upalo u oko je:
DTS-HD Master Audio radi uredno s trenutnim firmwareom ali ne mogu garantirat da če raditi pri budučim verzijama firm.... WTF???.
Popcorn Hour
a200
Iskopao recenzije ,
prva ,
druga .
Prvo , to kučište mi liči na ništa , žali bože plastike koju su prešali da bi napravili to kušište. Da se mene pita , tribali su iskrcat direkt na karepovac ili napravit plastične boce.
Drugo , unutra je na tom čipu kuler s ventilatorom kao ko starijih grafičkih.
c200
Iskopao recenzije ,
1 ,
2 , 3 , 4 ,
E ovo je več nešto normalno. Normalni format uređaja , metalno / alu kučište . Napajanje unutra / struja ide direkt u uređaj. Mjesto za ugradnju diska te BR plejera , bez venta ali s predviđenim mjestom za ugradnju istog. Izbornici malo na kompliciranu stranu po onom što sam vidio. Granica izmedu jednostavnog te hrpetine opcija i kompliciranog , ovdje je zaista tanka. Al opet sve ok.
Ono šta na prvu nije ok je opet sami
dizajn uređaja. Kad god pogledam stvar iz glave mi ne izlazi kako je za dizajn očito bila zadužena tehnička služba. Mislim ono...ladica za jednostavnu ugradnju diska ? Pa to podsječa kao čisti komad nekakve informatičke opreme ...Shvačam filozoviju funkcionaslnosti ali isto se moglo napraviti malo drugačije ...da se BluRay plejer ugradi npr iznutra pa da ladica izlazi van kroz mali prorez s vratašcima na feder koja se sama otvaraju i zatvaraju. Nije nešto komplicirano tehnički za izvest a izgledalo bi daleko bolje.
Drugo , taj displej. Pa tu kvalitetu disopleja očekujem na frižideru da mi očitava temperaturu smrznute kokoše a ne na uređaju od 2600kn.
Apacer AL460
Jedina 2 USB konektora na prednjoj strani ? S jedne strane dizajn kao da je nekog briga a s druge se ne misli kako sve to izgleda kad naprijed stalno stoje spojena 2 kabela.
Plus kad vidim taj meni odmah se sjetim onih barbika laptopa za curice / onih igračaka s malim ekranom i ograničenim funkcijama.
Ima toga još o svemu ali sam komentirao stvari koje su mi prve pale na pamet. Pogledam sve to dublje...