Citiraj:
Autor Gism
Ovo nigdje nisam napisao ovo si ti potpuno krivo (opet) shvatio tako da dalje tvoje nebuloze uopće ne želim komentirati. Iz tvojih postova se vidi da se osjećaš jako napadnutim što možda proizlazi iz činjenice da nisi upoznat sa problematikom zapošljavanja u nazad 2 godine. Što se tiče tupavih poslodavaca (koje kako vidim posebno voliš naglašavati), jedan me pitao "a kaj ti je to MCSA?"
|
Citiraj:
C je baza za većinu današnjih jezika a osnove se moraju znati. Nitko te ne tjera da iz prve ideš učiti o pointerima. S druge strane netko tko se želi baviti programiranjem a ne želi znati o pointer-ima nema što tražiti u toj profesiji. To isto vrijedi za tipove podataka i ostalo. PHP je skriptni jezik, ograničen i skriva stvari od tebe, a to nije dobro za nekoga tko se želi baviti programiranjem.
|
tu imas vise nebuloza i programerski nepismenih cinjenica da glava boli, al njih necemo komentirati.
ne ti se osijecas jako napadnuto, a ja sam samo netko ko pljuje po cvilidretama, izvadi prst iz supka i napravi nesto a ne cvili...kaj svi na koje naletis na razgovoru su informaticari? ne to su obucno ekonomisti ili public relations stoga give them a break, il imas stav ja znam sve?
btw probelmatika zaposljavanja ti kod mene izgleda ovako
bivsi sef1: a kada ces zavrsiti fakultet dobro bi nam dosao
bivsi sef2: znas nekog tko bi mogo to rijesit ili ti imas vremena, nemrem nac nikoga...
neki frend: trebamo to to i to do tad daj molim te ko boga nadi nekog il ti napravi
.
.
.
ocito ti nisi upoznat sa stranom poslodavca koji, kako syss veli, zaposle losijeg s boljim cv-om, pa se razocaraju, te eventualno iste pohodioce nekog tecaja/faxa smatraju idiotima. ajd se spusti na zemlju!
Citiraj:
@OP - Slobodno ti upiši tečaj samo nemoj previše očekivati ako ne misliš sam uložiti barem 3 puta toliko. Nabavi si knjige i programiraj barem 6 sati dnevno i nemoj se fokusirati samo na jednu stvar tipa mobile development.
|
to je svugdje tako i na faxu i samostalno...samo sto u prve dvije solucije placas nekoga da ubrza proces...