Citiraj:
A Krško je tko sagradio? Isus Krist sa anđelima ili ljudi sa ovih prostora? Kako je zabranjeno pljuvati po ljudima drugih nacionalnosti ja bi te lijepo zamolio da prestaneš pljuvati po ljudima moje nacionalnosti.
|
Vidi (sorry ako nisi mislio na mene) ja ovdje ne pljujem na nacionalnost, ona s tim nema veze, a uostalom Hrvat je i moja nacionalnost. Iako to mnogima često smeta.
Što se tiče Krškog, ja tvrdim da mi Hrvati tj., većina naših radnika i inženjera spada po svim stručnim kriterijima u iznadprosječno dovitljive i sposobne ljude, ali isto tako smatram da većina naših "vođa" iliti političara spada u iznadprosječno pohlepne i neodgovorne osobe zbog čega i jesmo gdje jesmo. U banani.
I zato
Citiraj:
Već vidim nekog "rodjaka" bez pameti i znanja sa "sređenim" radnim mjestom u kontroli.
|
koji pripada onoj manjini, ali nažalost kod nas, politički podobnom. Uostalom, radim u takvom okruženju i svaki dan vidim kojekakve primjere ovog što pričam. Ali naravno dokazati je tako nešto gotovo nemoguće.
I da me ko ne shvati krivo, nisam član nijedne stranke, niti koju posebno preferiram, a razlike u dosadašnjim vlastima ne vidim. Samo je pitanje boje, a ćud je ista kao i kod vuka.
Dakle neko novo Krško možemo izraditi i održavati samo ako će gazda biti neki rijetki lik poput Rohatinskog i sl.
Na žalost.
Citiraj:
Za porast malignih oboljenja kriva je kanalizacija, odnosno higijena općenito, zatim medicina i farmacija (antibiotici !), te obilje i laka dostupnost hrane. Drugim riječima, civilizacijske tekovine koje su ljudskoj vrsti produljile život, tako da pojedinac "stigne" dobiti i pokoji tumor, a ne da ga pokosi TBC ili pregazi nabrijani mamut.
|
U biti, što duže živiš više šanse imaš da od nečeg umreš

A i medicina, tj. patologija sada bolje razlikuje od čega si umro.