Citiraj:
Originally posted by zwer
Mene Creative nonstop zaje_ava... Od Audigya1 koji mi uopce nije radio kako spada (AC3 passthru na SPDIF izlazu nije radio, cak je i SPDIF izlaz malo radio malo ne), pa do ovog Live 5.1 smeca koje ne radi s originalnim Creative driverima (opet ac3 passthru ne radi) a ni sa zadnjim updateom s neta nije nista bolje... Jedini driveri za Live5.1 koji rade su genericki od Windowsa, a i oni imaju svoje musice (bugovit SPDIF, da tako kazem)... Cijena im je dobra, al' kvaliteta je diskutabilna...
Dok je kod te Terratec kartice _SVE_ proradilo izprve, bez ijednog problema... + je zvuk na analognom izlazu bio nesto malo cistiji. Sljedeca zvucna kartica ce bit ili od Audiophilea ili Terratec... 100%.
|
To samo potvrduje da svi mi to mjerimo po vlastitom iskustvu...inace ta kompatibilnost zvucnih kartica i ostatka sistema je oduvijek imala mnogo faktora..npr. najbanalniji IRQ.. tako da razne zvucne razno reagiraju na razne sisteme... ali Zwer, kad kupis 5.1 karticu za 180kn zasto se cudis kad ne radi?? Creative ili ne?? a ako ju nisi platio 180kn nego vise onda si ju sigurno kupio odavno jer je Live PRETPOTOPNI model.. kupi postenu karticu pa mi reci dal imas problema... ja imam Audigy 2 ZS i jednostavno sam odusevljen mogucnostima, softverskom podrskom, aplikacijama i slicno... mozda nista ne znaci al dobio sam 7 CDa u kutiji sa karticom. Npr. ima pozlacene kontakte za konektore..to je nebitan i sitan detalj (osim za prave audiofile), al govori o kvaliteti..bar ja tako mislim..
e da

, mala digresija, ako imas "takvu" konfiguraciju Zwer, zasto nemas i adekvatnu zvucnu? cista znatizelja

I moram ti priznat da sam ugodno iznenaden tvojim "zrelim" odgovorom..skidam kapu...