View Single Post
Staro 16.12.2010., 17:11   #2520
drazenzg
Registered User
Moj komp

drazenzg's Avatar

Datum registracije: May 2009
Evo zadnjeg updatea. Danas ujutro je bio Optimin tehničar kod mene, testirao je paricu u kući, na tavanu i na razdjelniku u ulici. Kaže da je polaritet između parica (nakon što je u razdjelniku odspojio moju liniju) komatozno nizak (nekih 10k ohma...), a svaka parica zasebno da ima 30M ohma... (nisam Ptt tehničar, tako da iskreno ne znam da li je to sve normalno, takve vrijednosti) te su proslijedili prijavu T-H(aha)Tu (a i sam izgled kutije razdjelnika telefonskih linija je takav da mi se smučilo kada sam vidio gdje je, kako izgleda, te kako izgleda sama unutrašnjost...). Dođe njihov serviser, napravi isti krug testiranja, kaže da je to sve u granicama normale, da moje instalacije u kući ne valjaju, nek mi dođe ponovno Optima da vide gdje moja instalacija ne valja... više ne znam... imam osjećaj da oni prebacuju lopticu krivice s jednog na drugog... i jedan i drugi su rastavljali i utičnicu i kutiju na tavanu i nisu niš našli... Kopka me da možda nije splitter u pitanju (ostao je stari od D - Linka, kojeg sam već 2 puta mijenjao...), mada, kada sam spojio router direktno u liniju, bez splittera, isto mi se događalo...
drazenzg je offline   Reply With Quote